VerbergToon Header

Welkom!

Je lichaam. Een kostbaar bezit. Beweeg het goed. Voel je goed!

Rooster

Maandag

9.15   - 10.15 - Pilates

10.30 - 11.30 - Pilates

  

Dinsdag

13.30 - 14.30 - Pilates

 

Woensdag

9.15   - 10.15 - Pilates

10.45 - 12.00 - Yoga

 

Donderdag

9.15   - 10.15 - Pilates

10.45 - 12.00 - Yoga

13.30 - 14.30 - Pilates

 

In lijn met de adviezen en maatregelen vanuit de overheid, zijn tot een nader te bepalen tijdstip alle Pilates-en Yogalessen in de studio geannuleerd in verband met het Coronavirus. Wekelijks worden meerdere onlinelessen aangeboden volgens een aangepast rooster. 

Update: vanaf 15 mei worden er bij goed weer meerdere buitenlessen Pilates en Yoga aangeboden. Meer informatie en tijden worden wekelijks via e-mail gecommuniceerd. 


Trainingen

Groepslessen Pilates
De lessen worden gegeven in kleine groepen (maximaal 10 personen). Persoonlijke aandacht staat centraal. Ilse helpt je om de oefeningen eigen te maken en te perfectioneren. Door intensieve begeleiding train je veiliger en effectiever. Bij (rug)klachten worden oefeningen bijvoorbeeld aangepast. 

Pilates Personal Training
Tijdens deze training wordt je één op één begeleid in de Pilatesmethode. Er wordt speciaal voor jou een programma gemaakt, afgestemd op jouw behoeftes, niveau, en tijdschema. Een privé training kan gebruikt worden om te revalideren of om gericht te werken aan bepaalde oefeningen. Wil je liever samen trainen, dan kan dat ook in duo trainingen. Een half uur personal training is ook mogelijk. 

Groepslessen Yoga
De yogalessen die Passie voor Pilates aanbiedt worden in kleine groepen gegeven met veel persoonlijke aandacht. Een veilige omgeving om te kunnen ontspannen. De lessen zijn erop gericht je innerlijke bewustzijn te verhogen terwijl je lichamelijk fit wordt. De uitgangspunten van Pralaya yoga (uitlijning van gewrichten en wervelkolom en het versterken van ‘zwakke’ spieren) lopen als een rode draad door de lessen. De focus op je ademhaling in de (soms uitdagende) yogahoudingen zorgt ervoor dat je je bewuster wordt van lichaam en geest.  

Special Yoga Nidra: deze rustige yogales is erop gericht je in een diepe staat van ontspanning te brengen door middel van een aantal technieken en visualisaties. Deze oude yogavorm lijkt op slapen, maar het is niet bedoeling dat je in slaap valt. Je blijft alert. Spanningen die je onbewust vasthoudt kunnen worden losgelaten. 

 

Tarieven

strippenkaart 10 groepslessen
(pilates en/of yoga; 12 lesweken geldig)

strippenkaart 10 groepslessen (2x p.w.)
(pilates en/of yoga; 6 lesweken geldig)

€ 100,-

 

€  85,-

extra les pilates of yoga  

€  10,-

proefles pilates / yoga                      €   5,-
Prive training Pilates / yoga (per uur)        €  50,-

 
Voorwaarden
Een strippenkaart voor groepslessen geldt voor een vast tijdstip en is 12 lesweken geldig. Incidenteel inhalen op een ander tijdstip is mogelijk als er ruimte is. Inhalen van gemiste lessen kan binnen de 12 weken dat de kaart geldig is. In de schoolvakanties zijn er geen lessen, tenzij anders aangegeven. Bij verhindering graag 24 uur vooraf afmelden. Opzeggen uiterlijk twee weken voor het aflopen van een strippenkaart.

Aanmelden voor een proefles kan via e-mail of telefonisch. Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan en neem een grote handdoek en een flesje water mee. 

Vermeld vooraf altijd blessures, medicatie, aandoeningen en ziekten voor de eigen veiligheid. Deelname aan de lessen geschied op eigen risico. Passie voor Pilates is niet aansprakelijk voor eventuele schade. Raadpleeg in geval van twijfel over je fysieke conditie altijd een huisarts of fysiotherapeut.