VerbergToon Header

Welkom!

Je lichaam. Een kostbaar bezit. Beweeg het goed. Voel je goed!

Rooster

Alle lessen zijn -indien binnen gegeven- ook online te volgen. 

Bij mooi weer wordt er buiten lesgegeven.


Maandag

9.15   - 10.15 - Pilates

10.45 - 11.45 - Pilates

13.30 - 14:30 - Pilates 

20:00 - 21:15 - Yoga Nidra 

Woensdag

9.15   - 10.15 - Pilates

10.45 - 12.00 - Yoga

20:00 - 21:00 - Pilates 

Vrijdag 

9.15 - 10.15 - Pilates 

10.45 - 12.00 - Yoga


 

workshop lichaamshouding 

Eerstvolgende workshop is op dinsdag 8 februari van 19:30-21:00 online 

De workshop kan ook op verzoek (op locatie, in de studio of online) worden verzorgd.

Voor meer informatie en aanmelden: ivanopstal@casema.nl

 

Trainingen

Groepslessen Pilates
De lessen worden gegeven in kleine groepen (maximaal 10 personen). Persoonlijke aandacht staat centraal. Ilse helpt je om de oefeningen eigen te maken en te perfectioneren. Door intensieve begeleiding train je veiliger en effectiever. Bij (rug)klachten worden oefeningen bijvoorbeeld aangepast. 

Pilates Personal Training
Tijdens deze training wordt je één op één begeleid in de Pilatesmethode. Er wordt speciaal voor jou een programma gemaakt, afgestemd op jouw behoeftes, niveau, en tijdschema. Een privé training kan gebruikt worden om te revalideren of om gericht te werken aan bepaalde oefeningen. Wil je liever samen trainen, dan kan dat ook in duo trainingen. Een half uur personal training is ook mogelijk. 

Groepslessen Yoga
De yogalessen die Passie voor Pilates aanbiedt worden in kleine groepen gegeven met veel persoonlijke aandacht. Een veilige omgeving om te kunnen ontspannen. De lessen zijn erop gericht je innerlijke bewustzijn te verhogen terwijl je lichamelijk fit wordt. De uitgangspunten van Pralaya yoga (uitlijning van gewrichten en wervelkolom en het versterken van ‘zwakke’ spieren) lopen als een rode draad door de lessen. De focus op je ademhaling in de (soms uitdagende) yogahoudingen zorgt ervoor dat je je bewuster wordt van lichaam en geest.  

Special Yoga Nidra: deze rustige yogales is erop gericht je in een diepe staat van ontspanning te brengen door middel van een aantal technieken en visualisaties. Deze oude yogavorm lijkt op slapen, maar het is niet bedoeling dat je in slaap valt. Je blijft alert. Spanningen die je onbewust vasthoudt kunnen worden losgelaten. 

Workshop lichaamshouding: een goede lichaamshouding helpt klachten voorkomen. Vaak ben je je niet bewust van je 'verkeerde' houding en besef je dit pas als je klachten krijgt. De workshop is bedoeld om een stukje houdingsbewustzijn te creëren. Je krijgt tips en we doen oefeningen voor een gezondere lichaamshouding. Deze workshop is laagdrempelig en geschikt voor iedereen die meer wil leren over een gezonde lichaamshouding. 


 

Tarieven

strippenkaart 10 groepslessen
(pilates en/of yoga)

Vaste plek: kaart 12 lesweken geldig

Flexibel : kaart onbeperkt geldig 


€ 100,-

 


 

Privé training Pilates / Yoga          €  75,-
Yoga therapie & coaching traject in overleg 

 


Voorwaarden
Een strippenkaart voor groepslessen geldt voor een vast tijdstip en is 12 lesweken geldig. Incidenteel inhalen op een ander tijdstip is mogelijk als er ruimte is. Inhalen van gemiste lessen kan binnen de 12 weken dat de kaart geldig is. Als je flexibel wilt zijn en wilt aansluiten als er plek is in de les en in jouw agenda, kies dan voor een strippenkaart die onbeperkt geldig is. In de schoolvakanties zijn er geen lessen, tenzij anders aangegeven. Bij verhindering graag 24 uur vooraf afmelden. Opzeggen uiterlijk twee weken voor het aflopen van een strippenkaart.

Aanmelden voor een proefles kan via e-mail of telefonisch. Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan en neem een grote handdoek en een flesje water mee. 

Vermeld vooraf altijd blessures, medicatie, aandoeningen en ziekten voor de eigen veiligheid. Deelname aan de lessen geschied op eigen risico. Passie voor Pilates is niet aansprakelijk voor eventuele schade. Raadpleeg in geval van twijfel over je fysieke conditie altijd een huisarts of fysiotherapeut.